PASSEJANT AMB ELS ARBRES

Les balenes hem realitzat la nostra primera eixida complementària explorant el jardí botànic de la nostra ciutat de València, que compta amb un gran nombre d’espècies d’arbres i plantes provinents d’altres llocs del món, com les palmeres, els arbres tropicals, el cactus i altres plantes del desert.

Ja des de l’eixida de l’escola, l’emoció envaïa el nostre cos, perquè per a molts era la primera vegada que pujaven a un autobús. Estàvem entusiasmats i molt curiosos d’observar totes les situacions que es donaven a través de la finestra.

Després a l’arribada al jardí, varem observar arbres que produeixen fruits que trobem al supermercat, com el café, la banana i la pinya, i que creixen en països amb grans selves i plutjes.

Hem experimentat l’olor que desprenen les plantes aromàtiques com el romer, l’ alfàbega o la menta, però el que més ens va cridar l’atenció va ser explorar la selva del jardí, on vam descobrir que hi ha plantes amb fulles tan grans com les orelles dels elefants i quan plou expulsen l’aigua a través dels seus nervis.

Hem gaudit molt!

Alumnos/as de 3 años.