UN PASSEIG PER LA SABANA AFRICANA

Fa dos setmanes, la classe del les balenes ha visitat Bioparc València. Allí hem aprés més sobre alguns animals, concretament els de la sabana africana, ambient en el qual ens hem centrat en aquesta visita i que es divideix al seu torn, en la sabana seca i la sabana subterrània.

D’una banda, la sabana seca representa zones àrides i dependents de pluges estacionals del nord de Kenya i Somàlia, on trobem, per exemple, les zebres, girafes o els rinoceronts. En canvi, en la sabana subterrània es representa la vida subterrània, que juga un important paper ecològic ja que aquests caus serveixen de recer per a nombrosos animals. Alberga alguns animals com l’ós formiguer, el porc espí, el ratolí espinós i la pitó de Seba.

També d’altra banda, hem visitat (encara que no íntegrament completa per falta de temps) la zona dels aiguamolls africans on trobem animals com el cocodril del Nil, l’hipopòtam, els pelicans i diverses espècies de peixos.

Ens ha agradat molt visitar el Bioparc i esperem tornar molt prompte a veure un altre dels seus ambients i així poder aprendre més sobre tots els animals que allí conviuen.

Alumnos/as de 3 años.