TOCA TOCA

La setmana passada les balenes van assistir a un nou espectacle a la sala L’horta, anomenat «Toca Toca».

En aquesta actuació dos personatges es troben a un espai especial, un espai preparat per al joc, una gran catifa sensorial plena de textures, colors i sorpreses. Els personatges descobriran, jugant amb teixits, les possibilitats de moviment del seu cos i diferents sensacions mitjançant el sentit del tacte. Travessant així, diferents paisatges que es compondran amb els teixits, el cos i molta imaginació.

«Toca, toca» busca estimular el descobriment de les parts del cos i les seues particularitats. Proposa l’exploració diversos materials i les seues diferents qualitats. Així com, convida a estimular la nostra imaginació jugant amb draps i llençols. El teatre físic i l’expressió vocal seran els llenguatges que utilitzarem per contar la història de dos personatges que es troben per jugar a una gran catifa sensorial.

A més, aquest projecte naix del compromís davant la crisi climàtica i la consciència sobre la problemàtica dels residus tèxtils. La proposta plàstica integra la premissa de donar una segona vida escènica a materials i tèxtils fets servir en anteriors propostes de la companyia L’Horta Teatre.

Ho hem gaudit moltíssim!

Alumnos/as de 3 años.