ZOOLANDIA

La setmana passada vam anar a Zoolandia, una botiga prop de l’escola on podem trobar aliments i utensilis per a animals, ja que Nadarín, Conrado, Manolo y Pepinillo necessitaven algunes coses per a la seua cura i alimentació.

Així que quan hi arribem, vam veure que havien molts animals, i vam voler observar-los de molt a prop pel cristall. Però el dependent va ser molt amable, ens va acompanyar i va atendre tot el recorregut i a més va traure a alguns d’ells de les seues casetes perquè poguérem veure’ls de més a prop com: una serp, un camaleó, un drac, un fardatxo, un caragol i una granota.

Però sense dubte, el més emocionant va ser quan Nico, el dependent, ens va ensenyar alguns peixos i criatures marines molt curioses com els peixos pallasso i el «ajolote», una espècie d’anfibi marí semblant a una salamandra. Seguidament vam anar a buscar per als nostres peixos una xicoteta cova on refugiar-se, una nova esponja per a mantindre l’aquari net i uns productes que s’utilitzen per a purificar l’aigua i que els bacteris puguen viure tranquil·les en l’aquari.

A més a més, ens va ensenyar diversos tipus de tortugues de terra i d’aigua. Hi havia una de terra molt gran i simpàtica, tenia 10 anys i ens va explicar que estava tan gran perquè a diferència de les espècies de terra europees, estes no hibernen, per tant en menjar durant tot l’any estan en constant creixement. Vam aprendre també que moltes d’elles són carnívores com Manuela i quan es fan molt grans necessiten moure’s i nadar en un entorn natural més idoni a les seues necessitats.

També vam poder observar molts més animals que ens van cridar l’atenció, com els periquitos, les carpes que es trobaven en un gran estany i alguns conills.

Més tard en arribar a l’escola, col·loquem guardem tots els productes en el seu lloc i introduïm la nova cova dins de l’aquari.

Alumnos/as de 3 años.