MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS

La setmana passada vam tindre la segona eixida complementària del curs, i hem visitat el Museu de Ciències Naturals de València, que es troba al parc de Vivers.

En arribar a l’entrada, estàvem molt emocionats i la primera cosa que ens hem trobat ha sigut un cocodril gegant donant-nos la benvinguda. A continuació, hem realitzat un recorregut per diverses sales en les quals s’exposa la creació i evolució de la galàxia, el naixement dels primers éssers vius (els dinosaures) i gran varietat de fòssils d’aquella etapa, els quals ens acosten a conéixer la vida d’alguns animals que ja estan extingits, tant marins com terrestres.

Gràcies al treball dels paleontòlegs i a les eines que van utilitzar per a extraure ossos de molts animals que estaven sota terra, nosaltres hem pogut veure, tocar i fer olor de molt a prop restes d’aquells dinosaures.

I per a acabar la visita, a les balenes ens va sorprendre molt poder presenciar les restes en grandària real d’una balena que va aparéixer encallada sobre la riba de la platja del Perelló l’any 1986.

Va ser molt emocionant observar la seua gran grandària i les característiques de la seua fesomia.

Hi ha milers d’ossos,

cada vegada més grossos!

Alumnos/as de 3 años.